Vilken dag det varit!

9
51

Efter en tidig morgon då smågrabbarna vaknade långt innan klockan skrek så cyklade jag iväg på en tidig tur till jobbet. Blött, snöigt och halt. Allt i en enda sörja. Jobbet började ungefär som vanligt. Men idag skulle det bli en annorlunda lunch. Jag skulle nämligen fotograferas inför en artikel som skrivs om mig och bloggen. 

 

 

Vid lunchtid cyklade jag ner på stan. Snön var redan borta och allt flöt! Jag hade bestämt möte med fotografen 12:15. Likt agenter träffades vi på allmän plats på exakt klockslag och skakade hand. Nu började ett annat arbete än det jag är van vid. Kreativt. Ljus och bakgrunder vägdes mot varandra. Jag stod i fokus och jag var tvungen att vara glad. Och det var jag. Det var fantastiskt roligt och bilderna blev kanon! Solen sken och jag cyklade tillbaka till jobbet. Det blåste fan men snön var borta igen och vägarna var nästan torra. 

Med lunchen i färskt minne gick jag in i ett möte klockan tre. Vi var tre personer. Tyvärr handlade mötet om att en av personerna inte mådde bra. Ohållbar arbetssituation och en mycket ledsen medarbetare. 

Sedan cyklade jag hem i lätt regn för att vara hemma igen vid 17 för att äta och slöa några minuter. Sedan vidare till styrelsemöte i bostadsrättsföreningen där jag är med i form av vicevärd. Förutom mötet passade jag på att fixa lite allmänna saker som jag var tvungen att fixa i samband med mötet. 

Nu är jag hemma igen och ska jobba med podden några timmar. 

 

 

Vädret har skiftat. Jag har gått från att vara pappa, till projektledare i vardagen, fotomodell i glädjerus tillbaka till projektledare för att sedan hamna med en kamrat i knipa. Tillbaka till projektledare i vardagen. Hem för att vara pappa. Och så blev det vicevärd och nu bloggare/poddare! Vilken berg och dalbana! Känslomässigt och rollerna jag spelat. Jag har varit i fokus, pratat med människor som mått dåligt och som naturligt stått i fokus och så nu skriver jag anonymt för dig. 

Det här är inget liv som fungerar i längden. Samtidigt så kändes det idag som jag på allvar klivit ur medelmåttighetens skugga efter många år där. Den här dagen är en konsekvens av de val jag gjort de senaste åren. På så många sätt! 

Tack för att ni följer med!

9 KOMMENTARER

  1. Håller med, “som man bäddar får man ligga”.
    Men inte alltid så lätt att i stunden inse detta, då mindre bra beslut som ligger långt bort i tiden slår tillbaks.

  2. Intressant dag.
    Ja det här med roller… hm… man går ju faktiskt in i olika roller under en dag, en vecka, en livstid. Och man kan ju faktiskt påverka sin rollfigur mer än man tror. Intressant!!!

Vi värdesätter diskussion - Kommentera gärna