Svåra valet kring försäkringar – Vad väljer du?

0
50

Inlägget kring barnförsäkringar har i skrivande stund 58 kommentarer och det har dessutom skapats inlägg hos blogg-grannar som diskuterat frågan. Så att frågan engagerar råder inget tvekan om. Med engagemanget så är det ju rimligt att tro att många tänkt och jobbat igenom försäkringsfrågan noggrant. Men så verkar inte vara fallet. Man det klart, när så många sitter på nätet på kvällarna och läser om potatisens farlighet så blir det inte mycket tid över.

Det är bra att prata och skriva om saker som är engagerande och lite svåra. Då visar vi vår dumhet, logiska vurpor och fördomar. Det är då “jag är inte rasist men …” kommentarerna dyker upp. Eller personer som i samma mening hävdar att man naturligtvis köper en barnförsäkring till sina barn för man älskar dom! Men en billig, alltså en med lågt försäkringsvärde!

En annan sak som dyker upp i kommentarerna – och som är mycket märklig – är att försäkringarna inte främst är en finansiell säkerhet. Det leder till dagens fråga. Vilken person i familjen är viktigast att personförsäkra?

 

 

Trump eller Clinton?

Du får bara teckna en personförsäkring i familjen. Då väljer du att:

Resultat

Loading ... Loading ...

 

Vi värdesätter diskussion - Kommentera gärna