Slutspel

8
42

Just nu är det full rulle i vårt gamla liv. Jag jobbar varje lördag och sitter i märket för ett kritiskt projekt som befinner sig i slutskedet. Samtidigt håller vi på med försäljningen av lägenheten med allt vad det innebär med mäklare, städande, visningar och känslomässig bergochdalbana i väntan på att slutpriset blir klart. Som lök på laxen är extrajobbet som vicevärd som mest intensivt i perioden mars till och med maj. 

 

 

När startar vårt sabbatsår?
[wpcdt-countdown id=”2317″]

Idag den 3:e april är det 47 arbetsdagar kvar!

Men vi hoppas att lägenheten är såld till påsk. Min efterträdare som vicevärd är “signad” och klar och ska börja skolas in i veckan. Påsklovet ska jag tillbringa med familjen på vår lilla gård och börja leva som vi tänkt leva framöver. Efter påsk så har inte jag någon lust att jobba helg något mer utan då får någon annan ta vid. Tvärtom så tänker jag hänvisa till jobbade lördagar och göra minsta möjliga under de veckor som är kvar till tjänstledigheten. Jag ser fram mot en vår som är full av långhelger och klämdagar.  

Påsklovet får bli vår vattendelare och för oss börjar lovet på lördag!

Vårt nya liv handlar om att bygga samman växthuset som kommer på måndag. Om att träna och vara ute. Det handlar om att det som ska sättas i landen kommer i jorden och att burarna till hönsen och kaninerna blir gjorda. Det kommer handla om att lära Leo cykla och simma. Om att hugga ved. Dessutom vill jag bygga egen MTB-bana till mig och barnen. I det lilla först då det är mycket att stå i men sakta har jag tänkt bygga ut. Och så vill jag …

Planerna är många! Men det handlar långtifrån bara om saker jag ska bygga eller skapa. Det här kommer handla om att förändra och utveckla mitt liv och mig själv.

Veckans poddinlägg kommer handla om tiden som varit, om vägen fram till förändringen vi står inför som varit alltifrån spikrak. Men sedan är livet som jag känt det i hela mitt vuxna liv över här på bloggen. Det blir fokus på det nya!

 

8 KOMMENTARER

  1. Gött att det nya livet närmar sig, stressa nu bara måttligt på sluttampen.

    47 arbetsdagar kvar låter mycket, jag har bara ett 20 tal kvar, har strösslat in rejält med semester fram till finalen.

    • 20! Skiten! Det är ju mindre än hälften än jag!

      Nu är inte livet så sprudlande kul faktiskt, men det är nära nu!

  2. för mig är det ju inte 47 arbetsdagar kvar, det är ju hur många som helst innan jag får läsa om era bravader och hur ni lyckas:)

Vi värdesätter diskussion - Kommentera gärna