Nystarten har börjat – även om du inte ser det

2
1263

Då har jag varit vanlig knegarsvensson i snart en månad och bloggande och bokskrivande har fått vänta. Det har även sociala medier och filmande.

Det har helt enkelt inte funnits tid till så mycket skrivande, det är en anledning, men det handlar lika mycket om att jag inte riktigt vet varför jag ska skriva längre. Och vet jag det så är jag inte säker på att jag vet i vilken form jag vill presentera materialet. Kanske är video framtiden, eller så är det bokform som gäller om man vill berätta något.

Inte heller vet jag hur mycket tid det offentliga livet får ta framöver, dels utifrån ett rent tidsperspektiv, men också utifrån att jag inte är så säker på att jag vill vara kändis. Jag har tackat nej till ett tv-framträdande och inte gjort något kring de uppslag som funnits kring att medverka i kända poddar på senare tid, då det inte känts relevant och rätt.

Men allt är inte tvivel och tveksamheter. Jag har något jag vill berätta och prata om och jag gillar själva berättandet i sig. Och ni är faktiskt många som lyssnar och läser. Jag har dessutom lärt mig en hel massa om själva hantverket som bloggande, poddande och vloggande faktiskt är.

Nu har jag i stora drag bestämt mig för hur jag ska göra kommande tre månader i offentligheten och du som läsare, lyssnare eller tittare kommer se mig lite mer från och med nästa vecka.

Det blir nog en del experimenterande innan allt faller på plats …

Till nästa gång – Lev väl!

2 KOMMENTARER

Vi värdesätter diskussion - Kommentera gärna