Läs något riktigt annorlunda och obehagligt nu så kommer jag med mer normalt och trevligt innehåll i eftermiddag

7
1120

Jag har skrivit en novell, som del i en i en skrivarkurs jag läste förra året. Skriv som Stephen King, bygg upp en berättelse som börjar i det vardagliga för att sedan växa och bli allt mer obehaglig, löd uppgiften.

Novellen fick godkänt av examinatorn och följer Kings sätt att skriva, men har inget inslag av övernaturliga väsen, något som Stephen King ofta använder sig av. Ondskan som sakta kryper på i den här novellen är i högsta grad mänsklig och jordnära utan att vara uttalad eller tydlig.

Novellen blev liggande, men så bestämde jag mig för att jobba lite mer med den och bad om feedback från de som hade erfarenhet av att skriva berättelser så som Stephen King. De var mycket positiva till novellen och rekommenderade mig att försöka få den publicerad i någon form.

Så jag har gjort en e-bok i pdf och EPUB-format som du kan ladda ner och läsa. För ni som läser här på bloggen är ju den mest självklara läsargruppen om jag ska visa något för världen, även om den här novellen faller en bit från det jag skriver vanligtvis.

Novellen heter Jag tror jag fått det från min mors sida och anspelar på … Nej, det får ni ta reda på själva! Passa på och läs något annat en stund på förmiddagen.

Du köper boken genom att klicka på knappen nedan. Det går bra att betala med PayPal eller kontokort. Du får därefter direkt tillgång till materialet.

Kommentarer från läsare

“Bra . Riktigt bra faktiskt!”

“… en präktig smäll i maggropen. Mycket effektfullt!”

“Jag vill veta mer, tränga djupare in i hans tankar.”

Novellen innehåller 3 013 ord.

Här hittar du Facebookgruppen Författare söker testläsare.

7 KOMMENTARER

  • Hej Åsa, vad kul att det skapade obehag! 🙂

   Det var lite av rusning när jag läckte om novellen på Twitter. Men ingen där ville köpa.

   Jag har kanske en potential på 30 till 40 sålda totalt över en livstid. Du är nummer sex. Ännu är det inte dags att sluta jobba 🙂

 1. Har näten läst, men grattis och bra jobbat! VIll minnas att du nämnt bokskrivandet ett tag, och du har ju faktiskt redan släppt 2 (vad jag vet) alster, så kankse inget nytt men kul ändå. Hoppas det ger dig något och ger ökad interaktion med andra!

  • Tack David,

   Det här ger nog inga stora effekter på något vis, det är mer ett sätt att se om jag ska lägga någon tid och kraft på att sammanställa material som är lite längre läsning. I det här fallet helt utanför bloggens huvudämnen, vilket mer gör det som en del i relationsskapande med de som läser här kontinuerligt, istället för att bara adressera saker som är on-topic.

Vi värdesätter diskussion - Kommentera gärna