Goda saker kommer till den som fokuserar!

1
57

Idag har jag cyklat 23 km med min lastcykel! Till jobbet. Från jobbet till förskolan för att hämta en kille som skulle till tandläkaren. Sedan till tandläkaren. Därefter hela svängen baklänges till jag var tillbaka på jobbet.

Sedan jobbade jag eftermiddagen och cyklade hem.

23 km i vardagen. Småsnuvig, iklädd jeans och tröja. I fantastiskt väder. Visst gick det åt lite tid för att få till det här men jag tror inte att jag i princip tappat något i tid jämfört med att åka bil.

För mig är det här ett exempel på en väldigt positivt och smart livsval. Hade jag löst det här med bil så hade det kostat pengar, jag hade missat upplevelsen i det vackra vädret och jag hade fått träna hemma någon timme för att uppnå samma effekt. Nu föll allt på plats utan ansträngning, åtminstone mentalt. Jag bara fixade lite ärenden i vardagen!

 

 

När det blir så här “bra” i vardagen blir jag nästan lite full i skratt för jag är så van vid att kämpa med det jag bör och vill göra. Om jag inte är superskärpt så trillar livet ifrån mig, antingen för att jag slöar bort chanser som ges eller för att min sambo och familj sväljer mig.

1 KOMMENTAR

Vi värdesätter diskussion - Kommentera gärna