Då tar jag sommarlov!

4
663

Idag ska vi på avslutningsuppvisning på grabbarnas simskola. Deras simmande har gjort att vi haft lite business as usual här sommarlovets första veckor, men snart är det alltså lov på allvar för alla i familjen. Inga mornar, inget åkande utan bara dagar som får komma i sin egen takt.

Då passar även jag på att ta sommarlov. Utan gräns faktiskt. Det innebär inte att jag slutar blogga, vara aktiv på sociala medier, maila med människor och göra en och annan video. Men jag kommer från och med idag ändra på prioriteten bloggandet har. Och det rejält.

Jag har lärt mig att det jag vill göra mest av allt ska jag göra först på dagen. Då har jag ork, jag är ganska fri att styra över några timmar och genom att inte låta några andra aktiviteter starta före dag jag vill göra så blir det gjort. Fram till idag har skrivandet varit det som fått tiden direkt efter att jag vaknat. Så kommer det inte bli igen under mycket lång tid framöver.

Trevlig sommar!

4 KOMMENTARER

  1. Trevlig sommar å tack för de senaste intressanta inläggen. Har läst men är dålig på att kommentera då jag läser på mobilen.

Vi värdesätter diskussion - Kommentera gärna