Uppdaterad nedladdningssida – Månadsbrev från Fredensborg

0
358

Jag har valt att lägga allt material som är nedladdningsbart på en separat sida här på bloggen. Tyvärr har jag inte fyllt sidan så snabbt som jag tänkte mig från början då jag haft lite tekniska bekymmer, men jag tror jag löst detta nu och jag har börjat fylla på med material i lite olika kategorier. Det kommer komma mer material löpande, bland annat så kommer jag försöka lägga upp poddarna som MP3;or, något som efterfrågats rätt mycket.

 

 

Idag har jag lagt upp de månadsbrev jag gjorde under förra sommaren, vår första sommar, här på Fredensborg. Det är pdf-filer som är cirka 10 sidor långa som beskriver vår vardag lite mer i detalj. Ibland också med lite mer humor än jag kostar på mig här på bloggen. Månadsbreven var mycket poppis när det begav sig, men jag var tvungen att prioritera ned dem när jag fick mycket att göra under hösten. Kanske är de värda en återstart under den här sommaren, vi får se.

Här hittar du nedladdningssidan! Månadsbreven är en bit ned på sidan.

Vi värdesätter diskussion - Kommentera gärna