Nedladdningssida

6
530

God morgon. Som ni säkert har märkt så genomgår bloggen sin årliga genomgång. Ungefär en gång om året brukar jag se över designen ur flera perspektiv. I år är uppdateringen ganska genomgripande då jag ska prova lite nya grepp framöver. Exakt hur jag tänkt återkommer jag till när vi har lite mer tid.

 

 

Nu vill jag mest göra er uppmärksamma på att det tillkommit några sidor uppe i menyn. Jag har beslutat mig för att lägga upp det mer genomarbetade material jag gör för allmän nedladdning och därför har en nedladdningssida tillkommit. Som en del i detta kommer jag mer öppet nu be om ert stöd i olika former om ni gillar materialet som finns här. Därför har det också tillkommit en sida just kring detta.

Allt är i uppstartsskedet men jag kommer börja fylla nedladdningssidan med allt från poddar till barnnoveller gradvis under sommaren och hoppas att ni stöder det jag gör.

Ni hittar nedladdningssidan här.

Här kan ni stödja det jag gör ser ni här.

6 KOMMENTARER

  1. Fint att du tar med Bitcoin, när det kommer upp och det är direktöverföring till din plånbok ska du få ett bidrag.

    • Tack Simon. Bitcoin har sina klara poänger i ett sådant här sammanhang. Jag har det högt på “att göra listan”.

    • Hej Helena,

      Jag gör det utifrån min egna ansats jag hade för året och en maggropskänsla för hur det hela gått. Jag kommer komma tillbaka lite till vad jag tänkte göra lite här framöver så det får bli ett så kort svar här.

    • Tack Malinl. Jag brukar städa upp lite till sommaren, fundera vad jag håller på med och ser över vad jag gjort bra och dåligt under året. Sedan brukar jag försöka hitta lite ny energi för året som kommer med lite nya grepp.

Vi värdesätter diskussion - Kommentera gärna