Skägg och barn – en enastående kombo!

4
1283

En stund i solen med familjen kan vara så rolig, i synnerhet om man kan plåga barnen lite. Förhoppningsvis tog de inte permanent skada 🙂

4 KOMMENTARER

  1. Det där med skägg har jag funderat över, är ju kvinna och har så lite av den varan så jag måste höra med er män; Min sambo låter skägget växa som en slags milstolpe när han ska göra något stort projekt, när han är klar och nöjd med resultatet rakar han av det. Har även märkt att andra män beter sig liknande med sitt skägg. När frugan är gravid låter de skägget växa och rakar av det när bebisen anlänt. Verkar vara någon slags singnalerande till andra i omgivningen att något stort är pågång.
    Vad har du för relation till ditt skägg?

    • Oj, en djup relation, som nu är borta.

      Jag vet inte vad jag har för relation till mitt skägg. Jag tror att mitt skägg jag hade nu åkte av för att jag är klar med en fas i mitt liv. Jag är klar med att vara skäggig farbror. Det finns en annan person som vill få plats och tid. Jag tror jag är klar med skägget också för att det börjar ta tid att få snyggt, att det börjar kräva något. Jag vill ha ett enkelt liv.

Vi värdesätter diskussion - Kommentera gärna