Jag tar paus

24
767

Häng med ett varv på gården och mina morgonsysslor. Det börjar bli en hel del att stå i nu faktiskt. Fantastiskt roligt!

Jag annonserar också paus här på Youtube. Detaljer kring det finns i videon strax efter 18:40.

Dela gärna med dig om det är något speciellt du uppskattat bland det jag gjort genom åren.

24 KOMMENTARER

 1. Tråkigt att du tar paus, även om jag gillar inläggen i skriven form bäst så är de lite småtrevliga filmerna och det märks att de blir bättre och bättre rent tekniskt. Ha en trevlig kväll!

 2. Det var tråkigt att höra att du ska ta paus. Jag hoppas att vi (snart) får se dig igen. Nu har jag satt upp mig som prenumerant på din Youtubekanal och hoppas att vi blir 1000 stycken så att chansen att vi får se dig igen ökar.

  Mvh

  Egon

 3. Låter bra, fokusera nu på att avnjuta den fantastiska våren på landsbygden.

  Jag våldgästar som vanligt kring midsommar så vi får stämma av våra leverne i “frihet”.

  Lev väl till dess!

 4. Dina inlägg om försäkringar har förändrat mitt sätt tänka om det totalt. Jag har även uppskattat de filosofiska skrivna inläggen allra mest. Du sätter ord på tankar och skapar en helhet som jag sedan kan referera till som ett ramverk.

  Dina tankar om barn i kombination med enkelt liv är också väldigt bra. Jag har inte läst någon annan som tar upp ämnet på ett lika bra sätt.

  Till höjdpunkterna måste läggas inläggen om ekomat och synen på risk också.

  Jag gläds med den resa du har gjort (jag har nog följt dig ända från start). Det är roligt att se bloggen handla om positiv energi och glädje. I början fanns ju en del mer tunga inlägg om liv och jobb men det verkar som om ditt liv är något annat nu som du uppskattar mycket. Jag är glad för din skull!

  Om jag ska åt Smålandshållet skulle jag gärna vilja träffa dig och säga hej. Det skulle kännas som en liten men viktig gest att få se dig i ögonen och säga tack för din insats.

  Lycka till med framtiden! 🙂
  Jkr

 5. Tack och ha det så skönt! Dina funderingar och inlägg har fått mig att tänka till rejält och du skriver som om du var född till just det.

  Fan du förlorade lite mysfaktor när skägget försvann… 🙂
  Kommer det åter till vintern?

  Lycka till med allt!

  • Hej Andreas,

   Tack! Det är roligt att skriva och skapa. Jag saknar det redan 🙂 Problemet är att ett bra inlägg tar 5-10 timmar att göra och jag har inte hittat ett sätt att få bloggandet/vloggandet/poddandet att passa i med resten av livet. Då får jag minska på insatsen och då faller kvalitén och läsarna/tittarna försvinner.

   Kanske blir jag mysfarbror till vintern, men det är inte självklart. 🙂

 6. Hej!
  Du har betytt mycket för mig med din fina blogg. Mycket stor inspiration. En lysande stjärna som delar med sig av klokhet. Hoppas du återkommer. Jag vill så gärna höra hur det går med gården. Ha det så bra!

 7. Tack för så här långt. Har följt från text till video och skall ärligt säga att övergången var lite svår för mig, men efter en tid väldigt uppskattat från mig. Kul har det varit!

  Lycka till med era planer för våren och sommaren. Hoppas ni får till någon inkomstkälla så som ställplats eller annat.

  /david

  • Hej David och tack!

   Skrivandet har väl sin plats, videon sin. Anledningen till att jag fokuserat mer på video har att göra med att jag vill berätta om vårt liv här och nu och då gör sig videon väl. Och har man väl börjat följa någon så tycker nog många att det har sina poänger.

 8. Tack för den här tiden! Hoppas att du kommer tillbaka. Jag hoppas att det blir mer filmer att titta på även i framtiden. Lycka till med allt!

Vi värdesätter diskussion - Kommentera gärna