Onkel Toms stuga

Rikast är den vars nöjen kostar minst

Meny Stäng

Idag har jag gjort enastående lite – men jag har druckit vin!

Ja, rubriken säger i princip allt jag har att säga. Efter några riktigt intensiva dagar så tog jag helt ledigt idag. Till lunch smakade jag på vinet jag fick på gårdagens föredrag och sedan har jag mest softat runt. Pratat mycket med sambon, läst lite och kollat på några Youtubekanaler jag gillar att följa.

Visst finns det att göra. Jag har kursuppgifter som ska vara inne på måndag, det finns att göra med huset och gården och jag har lovat ett poddinlägg på Patreon i helgen. Men jag är min egen herre nu. Jag har jobbat på bra några dagar, har inga direkta måsten och sätter i stort min egen ambitionsnivå i allt. Det har sina klara poänger. Att kunna anpassa livet efter ork och förmåga i stället för att passa in allt i 8-5 livet med skillnad på arbetstid och fritid är nog den största poängen med att leva så här.

Som om det inte vore nog med allt positivt så är det kyrkans barntimme på fredagar. Det är Cathlyns grej, så jag får några timmar själv som grädde på moset på fredagar.

Fast i morgon är det lördag, då är det ledigt för de flesta, men för oss är det en dag som alla andra. Om lusten finns jobbar vi, annars så ligger vi lågt. Men det vet vi först i morgon.