Onkel Toms stuga

Rikast är den vars nöjen kostar minst

Meny Stäng

Förbereder första föredraget

Jag har jobbat med en presentation de senaste dagarna inför mitt första föredrag jag ska hålla. Det är ett möte med en mindre skara i Linköping som inte alls tillhör sparar- eller investeringskollektivet, som kanske skulle vara mest naturligt att hamna i för mig. I stället handlar det om människor som vill fånga livets möjligheter och som är intresserade av tankarna kring förändring och alternativa synsätt kring livet.

Det ska blir riktigt kul att komma ut pröva vingarna som talare. Mötet har också tvingat mig att ta fram nytt material och strukturera mitt sätt att presentera tankarna som ”blaskar runt” här på bloggen.

 

 

Sedan blir det ett avbrott i vardagen för mig. Jag lämnar inte gården ofta numera och någon större stad har jag nog inte varit i sedan september, då jag var ute lite på turné.

Jag ska prata vid 18 tiden men jag åker upp till Linköping redan på förmiddagen. Jag är väldigt fäst vid Linköping som stad och vill ta tillfället i akt att njuta lite av storstadslivet några timmar. Jag ska passa på att gå ett varv till badhuset och en vända på stan.

Det här ska bli riktigt roligt!