Fjortonde december – Nej jag har inte ångrat mig

6
19

 

Dagens pod hittar ni här.

Dagens svar på frågan om jag ångar mig hittar ni här:

Har ni valt rätt – Svar till K

6 KOMMENTARER

    • Brunnen dömdes ut och delar av vattnet internt har frusit sönder. Tidigare ägaren som rustat stället rätt mycket gjorde då bedömningen att hen inte villa ha vatten alls i huset. Det löst också problemet med brunnen och anmärkningen där behövdes inte åtgärdas. Allmänt gäller regeln inget vatten in, inget krav på avlopp ut. Så tidigare ägare förstörde delar och avlägsnade vissa delar för att visa mot myndigheterna att inget vatten eller avlopp var i drift.

      Det här innebär att vi naturligtvis måste ordna avlopp. Vilket vi ska, men det är en helt annan historia.

Vi värdesätter diskussion - Kommentera gärna