En dag i mitt nya liv

6
20

Välkommen att ta del av en dag i mitt nya liv. Ett exempel från ett liv där jag inte är hemma – vilket jag ofta är -utan ute och far.

Det är inte så svårt att hitta mening i ett liv utan jobb. Visst krävs det lite eget initiativ, men det är inte svårt.

6 KOMMENTARER

 1. Skoj.. hur känns det för framtiden? Kanske lite tidigt att fundera på det, men känns det som om att gå tillbaka till det gammla jobbet efter tjänstledigeten skulle vara möjligt?

  • Hej Johan,

   Det är en jäkligt svår fråga faktiskt. För svaret är både ja och nej.

   Ja för att vi har vilat upp oss. Barnen har blivit äldre och alla har fått nya perspektiv. Det skulle kunna vara roligt att bryta av det här livet mot något annat nu när vi fått rå oss själva under en period.

   Nej för att jag inte vill hamna i det ganska meningslösa liv som mitt tidigare arbete och liv gav mig. Frågan är om vi kan få med oss så mycket ur vårt nuvarande liv in i det gamla sammanhanget att vi faktiskt kan leva annorlunda. Om jag går tillbaka så måste jobbet ge mig mer, eller så måste det bli en mindre del av livet i sin helhet.

   Det tredje alternativet är naturligtvis att köra en stund. Vi kan spara ihop mycket på ett år eller två för att sedan vara lediga igen.

Vi värdesätter diskussion - Kommentera gärna