Podcast och Vlog: Avsnitt 25 – Presentation av Onkel Tom

6
37

Kära blogg-, vlog- och poddvänner. Det är dags att jag presenterar mig lite mer ordnat. När det är ett så centralt ämne på den här bloggen som just rösten bakom så bjuder jag på så väl video som podd idag. Du väljer själv vilket media du föredrar.


Du har nu möjlighet att stödja mig, bloggen och podden på Patreon eller genom att Swisha valfritt belopp till 0761-040603.

Stöd Onkel Toms stuga via Patreon!Prenumerera på podcasten via Itunes, Acast eller Stitcher

Musik

Ukulele Hakuna Matata by HookSounds http://www.hooksounds.com/

6 KOMMENTARER

 1. Hej!
  Tack för ett intressant inlägg, spec din beskrivning av din arbetssituaton. Med arbetsmiljö som mitt jobb ser jag förändringar som trummas ut som “förbättringar” när det i själva verket handlar om besparingar. Detta påskyndas av en allt svagare fackförening i kombination med entusiastiska ungdomar som inte fattar att man ska orka jobba i 40-50 år.
  Tråkigt att många jobb blir en födkrok och att sparmålet är att så snart som möjligt bli oberoende av lönearbete.
  Knutte

  • Hej Knutte,

   Det finns undersökningar som visar att kontorsarbetet i USA – och som säkert speglar vår värld också – blivit allt hårdare och mer pressat sedan 80-talet medan arbetssituationen för “arbetare” hållit sig ungefär oförändrad. Det är ganska stora försämringar faktiskt.

   Hos oss är det faktiskt så att ungdomarna reagerar. Och jag de som uppmärksammade mig och bloggen var just yngre personer på min arbetsplats.

   Det är skittråkigt att det är så!

 2. Tack för att du delar med dig av dina tankar. Dina inlägg känns alltid genomtänkta.
  Det märks att du är mån om inte bara din egen utan även dina lyssnares tid. Det är inte alla bloggare som är det. Tack igen.

  Om en inte vill registrera sig och inte har swish… kan banköverföring då och då vara ett alternativ?

Vi värdesätter diskussion - Kommentera gärna