Vlog: Samlingspost från första veckan – Midsommar, Småland, frihet och bur

4
20

Första hela veckan här i Småland har rusat förbi och allt har i princip liknat kaos i alla delar här på vårt lilla hemman. Det är främst flytten som bidragit till det men vi har även haft en hel del teknikstrul med våra datorer och bloggen. Men nu känns det som vi håller på att landa lite.

Tanken är att du som läser här ska få möjlighet att hänga med i vårt liv som fria. För det använder vi främst Youtube och små videoberättelser. Mediet är nytt för oss och vi har mycket att lära så allt är väldigt löst i kanten som det är just nu och områdena vi kan förbättra är många. Men några inlägg har det blivit.

Först ut var inlägget om min Man cave. Vi har en stuga över och den tänkte jag ta och göra en liten mansgrotta i.

Näst berättelse handlade om vårt besök i kyrkan och midsommarfesten som följde i hembygdsgården.

Sedan gick vi ett varv på gården. Kollade vitlök, blommande potatis och diskuterade det allmänna gapskriket som ekat över bygden någon dag innan.

Sist men inte minst så cyklade jag till Mariannelund för att handla. Som ni ser är det rejält backigt i Småland. Om ni undrar vad ordet “fudge” innebär så har jag inget svar. Men jag är osäker på om det är något bra.

Den som sett Jurassic World ser likheterna mellan vår nya kaninbur och de som de har för velociraptorer i filmen.

Vill du följa oss i den takt filmerna produceras så rekommenderar jag dig att följa youtubekanalen. Glöm inte att trycka på klockan bredvid följa symbolen!

4 KOMMENTARER

  1. Jag hade lätt cyklat den sträckan varje söndag hela sommaren, för att köpa marknadsgodis på Mariannelunds Karamellkokeri. Bästa godiset i Sverige! Obs: Dom säljer fudge också. 🙂

    • Hej Andreas,

      Karmellkokerit är ju en ikon här. Det brukar var kö ut på gatan så jag rullar bra förbi och tittar på cirkusen.

Vi värdesätter diskussion - Kommentera gärna