Vill du vara med och ta fram Onkel Toms stugas manifest?

0
20

God morgon! Jag har jobbat lite med en lite längre text som har arbetsnamnet Onkel Toms stugas manifest. Tanken är att fånga huvuddragen i det liv som jag förespråkar här.

Det är ingen bok utan omfattningen är cirka 10 sidor som ska vara ganska lättlästa. Ditt bidrag är främst att väldigt kritiskt granska texten utifrån dina preferenser. Jag vill ha synpunkter på dokumentet som helhet såväl som språket och stavning.

Skicka mig ett mail på onkel.tom.blogg@gmail.com där du kort förklarar vem du är och varför du gärna skulle hjälpa till. Jag har ingen aning om intresset för en sådan här “grej”. Jag har tänkt att vi skulle vara max fem personer och att vi använder en sluten grupp på Facebook för att kommunicera.

Kan det vara något?


Från det ena till det andra! Bloggens nya skepnad börjar ta form. På grund av teknikproblemen jag haft så blev det här en lite märklig övning där jag får introducera designen och rätta fel här live på något sätt. Alltsammans blev också mycket mer stressat än jag räknat med. Men det ni ser nu är någon sorts första utkast.

Det är en viktig del som återstår att fixa och som jag är osäker på om det här upplägget tillåter, så än kan mycket ändras men jag tar gärna er feedback redan nu.

Vi värdesätter diskussion - Kommentera gärna