Podcast: Avsnitt 21 – Jag har aldrig varit mer misslyckad än nu!

2
50

Dagens inlägg handlar om mig själv som jag är idag. Det liv jag levt och tankar om framtiden. Det här inlägget förklarar egentligen i sin helhet varför jag är intresserad av att leva enklare. Varför jag tror att det finns mer i ett enkelt liv för mig.

 

 

 

Ukulele Hakuna Matata by HookSounds http://www.hooksounds.com/

Creative Commons — Attribution 4.0 International — CC BY 4.0

2 KOMMENTARER

 1. Det var ett otroligt intressant avsnitt! Jag blev berörd, då jag själv brottas med tankar på att jag inte är där jag vill vara. Tyvärr är jag låst i ett liv med barn hus mm. I min dröm lever jag som uthyrare av surfbrädor vid en strand. ? Jag tror mest att jag är trött på att behöva jobba för att hålla allt igång. Barnen är så stora att det känns svårt att rycka upp dem då de har ett liv med kompisar bra skola mm. Men när den yngsta flyttar då… men hur vet man vad man vill och var man får det? Behöver ha tid att reflektera..

  • Hej Mot miljonen,

   Jag tror det här avsnittet går vissa helt förbi, men om man känner igen sig så berör det.

   Jag hatar också när jag bara jobbar för att betala räkningar och hålla hjulen rullande.

   När det gäller barnen så kan jag utmana dig med en motfråga. Om du inte är nöjd men inte kan bryta upp, varför vill du då lära dina barn beteendet att inget ska ändras. Kan det inte vara så att det viktigaste du kan lära dina barn är att du faktiskt är herre i ditt eget liv. Att det går att göra annat och förändra. Att förändring inte bara är dåligt. Att äventyret inte kommer till en, utan måste sökas upp?

Vi värdesätter diskussion - Kommentera gärna