Podcast: Avsnitt 23 – Du kan leda hästen till vattenhålet

10
26

Dagens avsnitt blev över från gårdagens podd. Det krävde lite mer plats, kändes lite viktigt och krävde lite mer tid för att bli rätt. Det handlar om vikten att ta till sig det man läser och hör. Om hur viktigt det är att låta det sjunka in och bli något hos dig. Samtidigt handlar inlägget om hur meningslöst det är att lyssna på andra om det viktigaste är att alltid skydda sig själv. Att alltid se till att budskap studsar ut från dig. Ut till något externt.

Du har nu möjlighet att stödja mig, bloggen och podden på Patreon eller genom att Swisha valfritt belopp till 0761-040603.

Stöd Onkel Toms stuga via Patreon!

 

Musik

Ukulele Hakuna Matata by HookSounds http://www.hooksounds.com/

Creative Commons — Attribution 4.0 International — CC BY 4.0

10 KOMMENTARER

   • Håller på att bygga en altan, för att hålla kaloriförbrukningen uppe! Sommaren är alltid en bristvara, så får se om jag tar en tur framåt hösten.

    Måste säga att din gård var en vit fläck för mig, även om jag tidigare i 20 år jagat på Wallnäs skogar!

    Trodde jag hade vart överallt i trakterna för att försöka få tag i min envisa tax men inte där!

    • Hör av dig när du får lite lugnare och akta dig så du inte helt stressar sönder dig 🙂

     Vi ligger ju lite ovanför skogsdelarna, det är mer jordbruksmark här.

 1. Stressa ligger inte för mig!

  Här handgräver vi 20 plintar i Småländsk mylla av rötter och sten! Har fått spetta varje mm!

  När jag blivit för svett, sätter jag mig och dumglor över sjön, tills andningen är normal.?

  Är ingen snickare men finns inte många bra ursäkter, när man lever det liv vi lever!

  Dock har jag förslappats till att använda en elektrisk byggsåg!

 2. Jag har inte lyssnat på det här avsnittet, men ville bara säga att jag börjat lyssna på din podd från start (återupptagit snarare, lyssnade på avsnitt 1-3 när de publicerades men glömde sen) och jag älskar den! jag tycker vi verkar ha mycket gemensamt, fast jag är 20 år yngre och nyss har börjat jobba. 😛 Tråkigt nog får jag nog lägga minst 10 år på arbete innan jag kan komma dit ni är idag, men jag hoppas kunna hålla motivationen uppe mycket tack vare din blogg och podd. 🙂

Vi värdesätter diskussion - Kommentera gärna