Bygger vidare på min mansgrotta!

4
102

Då börjar min lilla Man Cave ta form. Den gamla lärarinnabostaden har fått en första genomgång och det går att gå och vara där nu. Något städvarv till ska det bli sedan är det dags att sätta upp lite prylar på väggarna och föra fram lite verktyg som jag vill ha framme.

Cyklarna ska sättas upp snyggt någonstans också tänkte jag.

Glöm inte bort att prenumerera på Youtube om du vill följa oss.

4 KOMMENTARER

 1. Vad kul att hitta dig igen, minns jag läste din blogg för länge sen. Men jag har varit lite dålig på bloggar ett tag, men nu läser jag ivrigt igen.
  Inser vi nu ligger väldigt lika till i ekonomi och tankar, dax trappa ner även för oss,kommer sälja en fastighet under hösten och då är vi redo.
  Men vi är båda egna och älskar våra jobb, så blir väl halvtid från nyår och sen sakta mindre och mindre. Har redan börjat processen genom att avsluta ett antal kunder.
  Leker ivrigt med excel och räknar på värdeökning vs uttag vs kvar av kapitalet och har nu insett att när fastigheten är såld kan vi sluta jobba. Fast räknar på att vi drar in 10tkr var nästa år, och 5 var sen i några år.

  Vi bor också på en liten gård och har lite djur för husbehov och nöje. Hästar för nöje, kostar enorma summor med två tävlande döttrar. Lamor för nöje. Höns för ägg, kalvar för kött.

  Har också precis för första gången börjat odla, och tycker det är underbart… så blir definitivt mer till nästa år, jag har fått överta ett växthus så inser att vi kommer äta egen sallat (ruccola o spenat) minst halva året! En evig strid med rådjur och frigående höns dock…

  • Hej Ekonomitankar och välkommen tillbaka! Och snart välkommen till friheten! 🙂

   Att odla är speciellt, det blir sådant överflöd, och man känner sig så rik, samtidigt som maten smakar mer på något vis.

Vi värdesätter diskussion - Kommentera gärna