Onkel Toms stuga

Rikast är den vars nöjen kostar minst

Meny Stäng

Antagen till Kreativt skrivande i höst!

Jag kom in på den utbildning jag valt i första hand för hösten! Min sambo Cathlyn fick också ok på sitt förstahandsval.

Jag ska alltså läsa en kurs som heter Litteraturvetenskap – Kreativt skrivande på distans som blir huvudnumret under hela nästa läsår. Parallellt med det ska jag läsa en lite mindre kurs under hösten som handlar om ledarskap och coaching. Båda kurserna är högskolekurser på distans.

 

 

Cathlyn vill främst läsa de distanskurser som handlar om Hållbart familjeskogsbruk under första året här. Och som sagt kom hon in på utbildningen, så även det är ”grönt”.

Att kunna få så högkvalitativ utbildning gratis, på distans, som den moderna svenska högskolan erbjuder är ett fantastisk möjlighet. Men det är bara ett exempel – även om det är kanske en av de främsta – på möjligheterna som finns i vårt moderna samhälle för den som vill lära sig mer och utvecklas.