Videodagbok: 2017-06-06 Odlingar och burar

10
40

God morgon! 

Här är status på Nationaldagen den 6 juni 2017. Så att ni kan hänga med och så vi alla kan gå tillbaka om något år eller två för att se hur saker och ting utvecklats.  Så här är läget precis innan vi flyttar in. 

Är du intresserad av att följa oss i vårt liv på landet så föreslår jag att du gillar vårt Facebook- eller Youtube-konto.

Jag ser fram emot frågor, kommentarer eller synpunkter!

10 KOMMENTARER

 1. Ser trevligt ut. Kan tipsa om jordärtskockor om man vill ha nåt lättodlat. Snarast så att man får begränsa odlingen så den inte sprider sig för mycket. Fördel också att blasten blir två meter hög med fina gula blommor på sensommar/höst. Kan skördas ända fram till det blir tjäle i jorden.

  • Hej Johnny99,

   Ja, vi har faktiskt jordärtskockor någonstans i landet. Det har jag glömt berätta. Vi fick dålig skörd på dem förra året och satte bara ner det vi fick igen.

  • Hej Krusse,

   Det är rätt mycket sniglar, vi plockar när vi är där annars så får de mumsa fritt. Rådjur har vi inte haft i planteringarna ännu, de håller sig hellre i skogen ännu. Vi kan få skäl att återkomma i båda frågorna 🙂

Vi värdesätter diskussion - Kommentera gärna