Tack ni alla som gjorde gårdagens aktiepub till en fantastisk upplevelse!

6
33

Igår så var jag för första gången i mitt liv på aktiepub. Dagen var ett perfekt val för att hänga ute på stan och dricka en öl i gott sällskap, då högsommaren ersatt vårvinter över en natt.

Vi blev åtta till slut. Blandade åldrar och blandade stilar. Men alla med ett genuint intresse för aktier, leva lite annorlunda och entreprenörskap. Vi pratade om allt mellan himmel och jord! Vår flytt; hur det var att jobba på Lehman Brothers när de gick i konkurs; börsens värdering nu; bankaktier; ränteläget; fastigheter och lägenheter som investering och mycket mycket annat.

Det var nördar som träffar nördar helt enkelt!  Sociala nördar som träffade andra sociala nördar!

Vi satsar på att göra om det här i augusti september igen!

Jag ser redan fram emot det!

6 KOMMENTARER

    • Läsa bloggen, följa på twitter och facebook är några metoder. Eller skicka mig ett mail, med din använda mailadress (se marginalen till vänster), så lägger jag med dig i en lite maillista jag har.

Vi värdesätter diskussion - Kommentera gärna