Podcast: Avsnitt 4 – Personlig utveckling och mental styrketräning ft. Charlotta Rexmark

15
60

Jag och Charlotta Rexmark från bloggen Överlevnadsguiden.se pratar om Charlottas lärdomar från sin sjukdom och stegen mot ett friskare jag. Vi pratar personlig utveckling, mental styrketräning och hur en coach kan hjälpa till att skapa nya tankebanor. Och mycket mycket mer!

Jag hade bara ett uppdrag i den här podcasten och det var att få ordningsnumret fyra rätt. Det gick “så där” så därför annonserar jag på detta avsnitt som nummer tre men det är naturligtvis avsnitt 4. 

Det finns kända problem med ITunes och speglingen av avsnitt där. Jag ska felsöka i helgen. 

Håll tillgodo!

Musik

Ukulele Hakuna Matata by HookSounds http://www.hooksounds.com/

Creative Commons — Attribution 4.0 International — CC BY 4.0

15 KOMMENTARER

 1. mycket intressant samtal som ger perspektiv! på hur tillvaron kan drabba men också om hur man kan ta sig till nya platser mot alla odds. tack Tom och Charlotta.

 2. Onkel går från klarhet till klarhet!
  Tack även till Charlotta!

  Väcker ett gammalt bardomsminne till liv.
  När man som liten kotte, vaknade mitt i natten av en otäck mardröm och inte vågade somna om, för man var rädd att drömmen skulle komma tillbaka!

  Man lärde sig att tvinga tanken bort mot något trevligare och efter en tid kunde man styra sina drömmar även under sömnen, när man tyckte dom fick en obehaglig inriktning!

  Är väl början mot att även som vuxen, kunna ta kommandot över tankarna och komma ur ältande och negativa tankebanor.

 3. En fråga om din podd jag börjat lyssna på som jag tycker är intressant. Varför kommer inte de nya avsnitten du släpper in i podcastsapparna? Jag har mest tid att lyssna på jobbet.

  Avsnitt 1 och 2 finns tillgängliga i min APP på telefonen, avsnitt 3 fick jag lyssna på här på hemsidan samt att jag nu blir tvungen att göra det med detta avsnitt också. De nya avsnitten verkar alltså bara komma på din hemsida, av någon anledning.

  kan du kolla upp det? Något måste vara fel.

 4. Hej. Följt bloggen sedan ca en månad, tycker den och dina Podcast är bra och intressanta. Gällande den diskuterade frågan om musiken i programmets vara eller icke vara tycker jag den passar väl, önskar dock att volymen i musikstyckena sänks då dessa är påtagligt högre än den är under diskussionerna. Lyssnar man på podden i hörlurar blir ljudvolymen osunt hög och man hinner inte alltid sänka innan musiken börjar. Med det sagt hoppas jag på fler intressanta inlägg/padcast avsnitt att ta del av.
  Vänligen
  //Jonas

Vi värdesätter diskussion - Kommentera gärna