Vad tycker du Sparpodden ska fråga mig?

Joakim Bornold har bjudit in mig till Sparpodden i veckan. Det ska bli riktigt kul att medverka och träffa personerna bakom på riktigt!

Joakim vill ha lite tips på frågor till podden! I praktiken blir det ju en fråga vad ni tycker vi ska prata om.

Så vad tycker du? Passa på att påverka eller bara ställ en fråga du vill ha svar på i kommentarsfältet!  

You may also like...

8 Responses

 1. Storugglan skriver:

  Här var det drag under galoscherna! Jag skulle gärna se att du svarade på min fråga i ett tidigare inlägg om hur du ändrat din investeringsstrategi och varför (http://onkeltomsstuga.se/2017/01/30-245-kronor-utdelning-2016-345-kronor-timmen-dygnet-runt/). Dina tankar runt det tror jag många skulle ha nytta av.

 2. Svante skriver:

  Jag skulle gärna höra att ni surrar lite kring saker som ränteläge/bana tillsammans med amortering vs utdelningsinvesteringar. Hur du tänker runt fixed vs inte-fixed vore också kul att höra och varför inte ett svar på frågan ‘vem är rik’?
  Kör hårt!

 3. Andreas Tovefalk skriver:

  Jag har nyss hittat till denna blogg och det var igenom sparpodden som jag gjorde det . En allmän fråga som jag vill att podden skulle ta upp är , varför misslyckas så många företag på den danska marknaden . Det känns som nästa varje börsbolag får ge upp den danska marknaden och att det kostar dem stora pengar .

  Tack för en bra blogg . Kommer att fortsätta att läsa den .

  • Onkel Tom skriver:

   Tack Andreas,

   Din fråga gör sig riktigt bra i ett ordinarie avsnitt av sparpodden. Gå på boysen direkt via exempelvis Twitter.

 4. Regelbunden läsare skriver:

  Jag skulle vilja höra/sprida kunskap om konsumtionsnormen i samhället (se dag 8 av ERE två veckors total makeover)

  • Onkel Tom skriver:

   God morgon Regelbunden läsare,

   Jag sitter med facit i hand nu så att säga och får nog säga att vi berörde frågan indirekt, men att det finns skäl att återkomma.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *