Pissmycket jobb och tacksamhet

2
25

Just nu håller jag på att skapa första mp3-filen med avsnitt ett i Onkel Toms stugas podcast. Det betyder i praktiken att jag är klar med första avsnittet i podden! 

Det har varit galet mycket jobb! Dels har jag fått lära mig redigeringsprogramvara och letat musik. Trots att det var mycket att göra så var det ändå bara varit en bråkdel av den totala insatsen. Det har gått åt sjukt mycket tid för att få till något som är i närheten av lyssningsbart. 

I processen har jag fått höra mig själv i timmar. Smackande, hmmmande, med märkliga uttryck och tix. Hackande och stammande. Min radiomässighet är noll!

Men det finns något belönande i att få jobba hårt. Att lära sig något nytt! Jag har skapat mitt första podavsnitt! 

I morgon är det jobb. Sedan är det coaching med en av de som bidragit på Kickstarter. Efter det jobb som vicevärd. Jag räknar därför med att första avsnittet går live på torsdag. Det är lite teknikfix kvar men vi kan väl ha det som mål. 

2 KOMMENTARER

Vi värdesätter diskussion - Kommentera gärna