Onkel Toms stuga

Rikast är den vars nöjen kostar minst

Meny Stäng

Kupongjägare!

Har ni sett sidan Rabattkodsidor.se? Om inte, titta gärna för det är i samarbete med dem som det här inlägget är framtaget.

Jag jagar gärna lägsta pris men min sambo kan kombinera det med att dessutom jaga mesta möjliga rabatt och njuter gärna av dokumentärer där amerikanska kupongjägare handlar hela schampohyllan på Walmart samtidigt som de får två dollar för besväret. Där är inte jag riktigt, dessutom är min sambos fascination nästan lite skrämmande! Så sent som i helgen var det Netflix och dokumentären ”Den som spar han har” om extrema sparare som triggade henne. Roadkills och rabattkuponger i samma program gör att bloggar som den här inte har så mycket mer att erbjuda sedan!  

Rabattkodsidor.se får plats här på bloggen av två skäl.

  • De har, för mig, intressanta leverantörer.
  • Sidan har ett smart upplägg som gör att den erbjuder mer än de etablerade rabattbloggar som finns. Det är sökbarheten och sättet som samarbetet sker med annonsörer som är smart.  

Exempelvis finns två Internetaktörer av cykelprodukter – som jag båda använder – med bland leverantörerna. Det är Wiggle och Cykelkraft. Wiggle är en av de största webb-butikerna som finns globalt och de har dessutom en svensk tjänst. Cykelkraft är den helsvenska konkurrenten som satsat ganska hårt på kompletta cyklar på senare år.

Varför inte sälja plåtkistan till bil och köpa en Surly Big Dummy till i vår. Rabattkupongen ger fri frakt!

Dags att köpa ny cykel till sommarn? Cykeltypen är en lastcykel som ibland kallas long-tail.

Jag köper såväl cyklar som reservdelar och kläder via webbshoppar och rekommenderar det gärna. Wiggle har lite egna märken på kläder och cyklar. Deras Verenti Cyclocross har blivit lite av riktmärket i budgetklassen för den som vill ha en racerinspirerad cykel för åretruntbruk.

 

 

Adlibris för böcker och bokhandelsprylar är också intressant för oss. Vi köper i princip inga böcker i vanliga bokhandeln längre, utan det som köps är via nätet. Vi har en utpräglad pysslare i familjen så kanske kan det bli något ur kontorsutbudet där när det drar ihop sig till födelsedagsfest nästa gång. 

Det som gäller för stunden är väl annars kläder. Johnells kör rea på märkeskläder med 50% rabatt för den som vill snofsa upp sig i kontorslandskapet.