Onkel Toms stuga

Rikast är den vars nöjen kostar minst

Meny Stäng

Jag är med i Sparpodden!

Joakim Bornold, sparekonom på Nordnet, bjöd in mig till #Sparpodden strax innan jul. Vi pratade datum hit och dit en stund och så igår den 10/1 fick vi till en träff då jag på plats i Nordnets lokaler träffade Joakim och hans radarpartner Peter Benson. Resultatet finner ni här nedan i form av Sparpodden nummer 166!

Det var riktigt roligt att vara där och jag ser möjligheten att få delta som ytterligare ett exempel på att de livsval jag gjort på senare år är väldigt belönande. Dels var det kul att se bankens lokaler, sparpoddenstudion och att få träffa Joakim och Peter som båda var väldigt trevliga killar. Jag fick också möjligheten att strövar runt lite i ett julskyltat Stockholm vilket är en saga i sig!

Till er som ställt frågor så ber jag lite om ursäkt. Vi hann inte med allt. Jag är inte säker på att vi besvarade någon fråga faktiskt. Jag hoppas vi kan återkomma till det ni ville beröra här på bloggen framöver.  

Med lite tur så kommer det lite nya läsare hit under de kommande dygnen. Ni är hjärtligt välkomna! Vill ni läsa ifatt så finns det ingångar till materialet på bloggen i menyn i bloggens huvud. Annars frågar ni så gör vi som läser här vårt bästa för att guida er rätt.

Som vanligt ser jag fram emot era kommentarer nedan. Jag räknar med att göra en eller ett par kortare videouppföljningar på podden, så fråga och kommentera på!

 

 

Vill ni nå mig mer privat så gör ni det på onkel.tom.blogg@gmail.com eller på Twitter eller Facebook.

Å så glöm inte att följa mig på sociala medier om du inte gör det redan!

Prenumerera  Gå in och gilla!   Följ på Twitter!