Resultat från omröstningen kring semestern

0
37

Nu på fredag morgon så ser statistiken från senaste omröstningen ut så här:

Resultatet 06:10 den 19 augusti 2016.
Resultatet 06:10 den 19 augusti 2016.

Nu vet vi inte riktigt varför de som svarat har svarat som det gjort, men det är ändå lite intressant att se att majoriteten av de som svarade inte var helt nöjda med semestern. Något skulle de velat ändra.

Jag läser in att vi antingen har för stora förhoppningar eller har för svårt att styra våra liv på semestern. Det är nog inget som bara gäller semestern, utan förmodligen ser det ut så här jämt i våra liv. Tidigare försökte jag lösa min frustration över att livet blev ungefär som omröstningen visar genom att sätta fler mål för framtiden. Och så försökte jag tvinga fram ytterligare aktiviteter och måsten för att få ut det jag ville i livet.

För mig landar tankarna runt ett enklare liv just i krav och förhoppningar om framtiden samt hur jag faktiskt lever nu. Jag lever gärna mindre men mer fokuserat. Det innebär också att jag automatiskt får bättre kontroll på mitt liv och vår familjs aktiviteter. Det innebär också att jag oftare uppfyller mina önskningar om livet!

 

 

Har du några tankar kring resultatet?

Om du inte röstat så gör du det här.

Vi värdesätter diskussion - Kommentera gärna