Onkel Toms stuga

Rikast är den vars nöjen kostar minst

Meny Stäng

Lite småfix och annonser

Jag är hemma och är sjuk idag.

Jag minns faktiskt inte när det hände senast.

Jag är seg men lite blogg-meckade har jag orkat med.

Jag har småfixat. Översatt lite mer till svenska av knappar och automatgenererad text, även om det är några delar kvar att fixa för att allt ska bli helt hundra. Sedan har jag lagt till lite information längst ner på sidan, i sidfoten, där ni nu hittar populära inlägg och de senaste kommentarerna. Det rör sig rätt mycket i kommentarsfälten på tidigare inlägg och den nuvarande designen ger dom inte så stor chans att synas, vilket är synd. Det här är ett sätt att försöka lyfta fram kommentarer som gjorts utanför senaste inlägget. Vi får se hur det faller ut. Jag valde att visa fem kommentarer, det kan vara lite lite kanske, men vi börjar så.

 

 

Sedan står bloggen inför en stor förändring. Jag undersöker möjligheten att börja använda annonser. Skälet är enkelt, jag vill använda den här bloggen för att lära mig mer om andra sätt att generera intäkter. Tiden går fort och vi har runt 15 månader kvar till vi ska ut på helt andra äventyr. Jag vill att ni och bloggen ska vara en del där och för att öka möjligheterna till det så försöker jag förstå hur jag kan använda Internetannonsering och om det finns något där att hämta för mig.

Helt ärlig så tror jag inte att det finns så mycket att göra för en snålbloggare som jag inom annonsering i en tid då allt fler dessutom använder ad-blocks. Men vi kommer lära oss tillsammans då jag naturligtvis kommer redovisa resultaten från mina äventyr här. Jag har naturligtvis också andra idéer kring bloggandet som ni under senare delen av året kommer få se allt mer av.

Du stödjer den här bloggen främst genom kommentarer, men också genom att sprida inlägg du gillar på sociala medier och att prata om oss. Du är långtifrån ensam om att läsa den här bloggen, se exempelvis här, men vi kan bli flera.

Jag kan skapa trafik här genom att skriva mer och posta oftare men det är inte så jag vill att bloggen ska utvecklas. Jag vill skriva bättre artiklar som vi tillsammans hinner prata om. Här, men gärna på andra forum också. Där är du en viktig del.

Redan idag är jag stolt över den här bloggen, inte minst för er som läser och deltar här. Men vi kan bli ännu bättre!

Prenumerera  Gå in och gilla FB-sidan!  Följ på Twitter!