Å utemöblernas nyttjandegrad i år är?

2
68
Lagom storlek på hus och relevant utemiljö!

Vi människor är villiga att betala mer för att få möjligheter vi inte tar än än vi är villiga att betala för möjligheter vi fångar – Visdomsord på Internet

Jag spanade in väderprognosen för kommande helg och det såg ju inte allt för uppmuntrande ut, jag tycker inte riktigt maj lyfter utan det ser ut att vara lite småkyligt framöver. Det fick mig att tänka på tiden då vi hade stor altan med utemöbler och gasolgrill. Det fanns år då vi tog i utemöblerna två gånger; när vi tvättade dom och ställde ut dom och när vi tvättade dom och ställde in dom.

Lite raljant kanske, några gånger mer blev det, men med kalla kvällar, mycket aktiviteter, några uppbokade helger i slutet av maj början av juni och en intensiv sommar då vi for runt så blev det inte många dagar altanen nyttjades. Men den tog tid och vi köpte fina utemöbler, ja vi hade naturligtvis byggt den själva för att ära Martin Timell.

Med större hus än vi behövde, verkstad, altan, bilar, husvagn, städhjälp, robotgräsklippare, motorsåg, grep, röjsåg, vinkelslip och allt annat vi hade förut så var liksom pengarna borta innan vi började leva varje månad – eller leva, vi åkte mest bil och jobbade faktiskt. Det mesta av pengarna la vi på saker som vi sällan eller aldrig använde. Mest tydligt tycker jag det var på ytor så som extra rum och altan som var väldigt svårt att få upp nyttjandegraden på men som naturligt tog tid och pengar.

2 KOMMENTARER

Vi värdesätter diskussion - Kommentera gärna