Då har jag sökt till Universitetet – Ett steg på vägen mot sabbatsår och kanske ett annat liv

3
26

Då har jag sökt lite språkkurser – främst spanska – och en juridik/ekonomiutbildning inför hösten. Att efter mer än 15 år återgå till Universitetet är starten på något nytt för mig men också för min sambo om också sökt några kurser.

Lite krasst så innebär studier att vi kan ta tjänstledigt från våra arbetsgivare utan strul vilket är viktigt för att vi ska kunna ta steg ut i världen från den lilla värld vi har idag. Men i praktiken är det mycket mer än så. Att börja studera igen är en markering att vi tar ytterligare ett steg bort från prylarna för att prioritera oss och våra äventyr, fysiskt som mentalt.

Halva livet är i princip kvar, om Gud är god och för den delen behöver vi utbilda oss lite!

3 KOMMENTARER

Vi värdesätter diskussion - Kommentera gärna